در دوران بارداری چه ورزش هایی را انجام بدیم ؟ حفظ یک برنامه ورزش در دوران بارداری می‌تواند به شما در حفظ سلامتی و احساس تندرستی کمک کند. زنان باردار به حداقل ۲ ساعت و نیم در هفته فعالیت هوازی با شدت متوسط ​​نیاز دارند. فعالیت های هوازی باعث می شود که شما سریع تر و عمیق تر نفس بکشید و ضربان قلب شما را تندتر کند. شدت متوسط ​​به این معنی است که شما به اندازه کافی فعال هستید تا عرق کنید و ضربان قلب خود را افزایش دهید. پیاده روی سریع نمونه ای از فعالیت هوازی با شدت متوسط ​​است.

فواید ورزش در بارداری

فعالیت بدنی می تواند به شما کمک کند احساس خوبی داشته باشید و انرژی بیشتری به شما بدهد. همچنین قلب، ریه ها و رگ های خونی شما را قوی می کند و به تناسب اندام شما کمک می کند.

به شما در افزایش وزن مناسب در دوران بارداری کمک می کند.

برخی از ناراحتی های رایج بارداری مانند یبوست، کمردرد و تورم در پاها، مچ پا و پاها را کاهش دهید.

کاهش خستگی

به شما کمک می کند استرس را مدیریت کنید و بهتر بخوابید. استرس نگرانی، فشار یا فشاری است که در پاسخ به اتفاقاتی که در زندگی‌تان می‌افتد احساس می‌کنید.

کاهش ریسک افزایش وزن بیش از حد در طول حاملگی

به کاهش خطر عوارض بارداری مانند دیابت بارداری و مسمومیت بارداری کمک کنید.

در دوران بارداری چه ورزش هایی را انجام بدیم

ورزش در دوران بارداری برای چه کسانی توصیه نمیشود ؟

اگر مشکل پزشکی مانند آسم، بیماری قلبی یا دیابت دارید، ورزش در دوران بارداری توصیه نمی‌شود. در صورت وجود بیماری مرتبط با بارداری، مانند موارد زیر، ورزش در بارداری می‌تواند مضر باشد:

لکه بینی یا خونریزی

سقط جنین

بارداری چندقلو

کم خونی شدید

جفت پایین

ضعف دهانه رحم

سابقه زایمان زودرس

در دوران بارداری چه ورزش هایی را انجام بدیم ؟ بهتر است قبل از شروع یک برنامه ورزش در حاملگی، با پزشک خود صحبت کنید. او می‌تواند بر اساس سوابق پزشکی شما ، دستورالعمل‌های شخصی ورزش در دوران بارداری را به شما ارائه دهد.

در دوران بارداری چه ورزش هایی را انجام بدیم

ورزش ها در دوران بارداری

ورزش شنا :

آب وزن کودک در حال رشد شما را تحمل می کند و حرکت در مقابل آب به بالا نگه داشتن ضربان قلب شما کمک می کند. همچنین برای مفاصل و عضلات شما آسان است. اگر هنگام انجام فعالیت های دیگر کمردرد دارید، شنا را امتحان کنید. اما باید توجه داشت که تمام ورزش‌های آبی در دوران بارداری بدون ضرر نیستند، به عنوان مثال ورزش‌های غواصی، اسکی روی آب و غیره آسیب‌رسان هستند.

پیاده روی :

پیاده روی چیزی است که بدنمان برای انجامش ساخته شده و ورزشی عالی برای دوران بارداری به حساب می‌آید. دست‌های خود را در طول پیاده روی بی‌کار نگذارید و با تکان دادنشان، به تقویت بالا تنه کمک کنید. با بالا بردن سرعت در پیاده روی نیز می‌توانید به سادگی ضربان قلبتان را افزایش دهید. اگر از قبل پیاده‌روی نمی‌کردید، با ۱۰ دقیقه در روز و سه تا پنج مرتبه در هفته شروع کنید. به مرور، تا ۳۰ دقیقه در روز، زمان را افزایش دهید. برای پیشگیری از هرگونه زمین خوردن، از پیاده‌روی در زمین‌های ناهموار و پیاده‌ رو‌های پر چاله پرهیز کنید.

کلاس های یوگا و پیلاتس :

یوگا یکی از ورزش‌های مناسب برای یک زن باردار است که منجر به کشش عضلات، کاهش درد بارداری، کاهش فشار خون و غیره می‌شود. تمرین یوگا را تا زمانی که احساس راحتی می‌کنید انجام دهید، اما از موقعیت‌هایی که منجر به چرخش بیش از حد شکم، صاف نگه داشتن طولانی‌ مدت کمر و ورزش در محیط‌های با دمای بالا پرهیز کنید.

در دوران بارداری چه ورزش هایی را انجام بدیم

وقتی از نظر بدنی فعال هستید، مقدار زیادی آب بنوشید و به بدن و احساس خود توجه کنید.

هنگام ورزش کردن در بارداری مراقب چه چیزهایی باشیم؟

در دوران بارداری چه ورزش هایی را انجام بدیم ؟ اگر در سه ماه ابتدایی بارداری‌اید،حتما مربی و دیگر افرادی که با آن‌ها ورزش می‌کنید را از باردار بودن خود مطلع کنید. گرم کردن می‌تواند به خوبی کمکتان کند. ۵ دقیقه کشش عضله‌ها قبل از شروع ورزش کمک می‌کند تا عضله‌ها آماده شود. بعد از ورزش نیز باید سرد کنید. در پایان ورزش ۳۰ دقیقه‌ای خود ۵ دقیقه را به آرام کردن سرعت تمرین بپردازید و عضله‌ها گرفته را بکشید.

در چنین شرایطی بهتر است ورزش را متوقف کنید:

  • احساس حالت تهوع
  • احساس کم آب شدن بدن
  • تجربه هرگونه ترشح واژینال، خونریزی و یا احساس درد در شکم یا لگن
  • بیش از حد داغ شدن

در طول بارداری مرتب آب بخورید. چه ورزش می‌کنید چه خیر. بعد از ورزش، میان وعده‌ای با کیفیت میل کنید. در طول ورزش، باید سرعتتان به اندازه‌ای باشد که بتوانید صحبت کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *